Saturday, 16 May 2015

MXT PLATINUM EDITION : MUSCLE & ENERGY BOOSTER M.X.T Advanced Formula

MXT PLATINUM


3 bahan tambahan iaitu ACID AMINO, BCAA dan CREATINE!! Boleh kata complete supplement utk sesiapa yg pergi gym. Sesuai utk beginner dan sesiapa sahaja yg ingin menaikkan otot dgn pantas.

Selamat digunakan. Tiada side effects dan tiada steroid.

MXT PLATINUM membekalkan tenaga yg padu utk workout. Membantu utk membina otot dgn pantas. Boleh membuang lemak. Naikkan otot yg susah. Naikkan urat. Memantapkan prestasi di gym dan juga ranjang.


Produk ini mempunyai kelulusan KKM

M.X.T sesuai digunakan oleh:

1) Beginner beginner yg baru join gym yg nk start bina otot
2) Org yg mmg dah ada otot yg nk menebalkan mengeraskan n menambah size otot
3) Org kurus yg nk membesar.. besar guna M.X.T ni bukannya besar lemak or isi isi gebu...ia besar OTOT..so mmg akan nampak perbezaan..
4) Org berisi yg nk cutting.. pon sesuai gak.. seperti saya ckp tadi la... ia fokus otot yg membesar bukannya isi.. so kalau org2 yg nk buang lemak badan pon boleh kerana ia akan bantu bakar lemak pada masa yg sama!!!
6) JEJAKA YG NAK BUKTIKAN KEHEBATAN "BELIAU" DI RAN-JANGANDA KURUS.... ANDA GEMUK... ANDA SEDERHANA..???????? ANDA BOLEH GUNA M.X.T TANPA ADA MASALAH!!!

ISI KANDUNGAN MXT
WHEY PROTIEN - Ia adalah keperluan asas dalam pembentukan tisu otot.

SAW PALMETTO - Herba yg sgt popular dan biasa digunakan utk merawat masalah rendah nafsu dan mati pucuk.. ia juga digunakan utk merawat sesiapa yg menghadapi masalah prostat yg mengakibatkan kesukaran kencing.. ia membantu peningkatan hormon bagi lelaki secara NATURAL dan tidak akan ada kesan sampingan. Oleh itu, jika ia digunakan utk aktiviti sukan atau binabadan, ia akan memastikan hormon anda stabil dan peningkatan otot adalah lebih cepat dan luarbiasa. Jika bukan dalam konteks sukan, ia akan memastikan tenaga harian tidak putus, begitu juga tenaga batin


BUETA SUPERBA - Herba dari Thailand yg terkenal sebagai HERBA KEJANTANAN!! I digunakan utk meningkatkan kadar testosterone lelaki. Ia mengandungi Flavonoids yg memberi peranan sebagai "PENEBAL" utk segala gala otot di badan kita termasukkan otot batin.


TRIBULUS TERRESTRIS
 - A stand alone supplement. Anda maybe pernah jumpa Tribulus di jual di mana2 dan tanpa di campur apa2. Ia biasanya dijual pada harga rm150-rm250 pada dose yg sama yg terdapat di dlm M.X.T!!! So, tak ke jimat kalau beli M.X.T? Tribulus ni ingredients paling popular dan paling kerap digunakan oleh atlit atlit segala sukan utk MENINGKATKAN OTOT DAN JUGA STAMINA. Otot akan kekal lama dan keras!!!!


CATUABA
 - 1 lagi champion dlm meningkatkan testosterone level lelaki. Herba popular ini biasa dijual berasingan, namun dlm M.X.T, ia digabungkan dgn herba herba top yg lain. Dgn pengambilan Catuaba, istilah PENAT boleh dibuang dari kamus hidup anda!!


GINKO BILOBA - Dah ada kereta kereta sport, kena lah ada pelincirnya.. Ginko ini memain peranan sebagai melancarkan perjalanan darah..dgn ini, tenaga n stamina memang takan putus2..ia juga akan menyebabkan minda kita lebih ALERT di gym, di gelanggang sukan, mahupon DI RANJANG!!!KESIMPULANNYA KALAU GUNA M.X.T, OTOT PASTI NAIK!!!


## Product Ini Dijamin 100% Original ##

★★ HARGA ★★ : RM220  

WHATSAPP or SMS to 017-683-8288

TESTIMONI UNTUK MXT


WHATSAPP or SMS to 017-683-8288

No comments:

Post a Comment