Wednesday, 24 May 2017

SHARK BURN WORLD'S FASTER FAT BURNER ( UBAT KURUS DALAM 4 HARI SAHAJA ) SHARKBURN EDITION

✔️ Selalu di sindiir oleh rakan sekerja ?
✔️ Selalu di ejek sebab masalah gemok ?
✔️ Susah cari baju dan seluar kerana tiada saiz ?
✔️ Dah cuba pelbagai produk tetapi tidak berjaya ?

Usah bimbang wahai abang dan kakak .
.
Kini SHARK BURN akan membantu anda menyelesaikan semua masalah di atas .

Shark Burn adalah formula yang dicipta khas untuk membantu mengurangkan berat badan dan mensasarkan kawasan lemak degil/tepu disamping meningkatkan stamina, tenaga dan metabolisma badan.

ANTARA KELEBIHAN SHARK BURN :
✔️ Tidak Perlu Berlapar :
Sikap suka skip makan, diet berlapar sebenarnya memburukkan keadaan.
✔️ Tiada Kesan Sampingan :
Semua bahan kandungan adalah dijamin selamat oleh KKM dan HALAL
✔️ Tenaga Makin Bertambah :
Metabolisme bertambah memberikan tenaga yang diperlukan.
✔️ Tidak Wajib Bersenam :
Membakar lemak tepu dari dalam walaupun tak bersenam.
✔️ Sesuai Bagi Lelaki & Wanita :
Menurunkan kadar lemak badan dengan ketara tanpa mengira jantina atau usia.
✔️ Perubahan Seawal 4 Hari :
Dalam 4 hari perubahan mula kelihatan dan perut mula mengecil.


SHARK BURN disahkan 100% Halal oleh Jakim dan telah lulus proses ujian makmal dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Disebabkan SHARK BURN ini dikategorikan di bawah kategori makanan tambahan bukan ubat-ubatan, ia sesuai untuk diambil oleh semua golongan rakyat yang ingin kuruskan badan dengan cepat tanpa bersenam atau berlapar dan tiada sebarang kesan sampingan.

INGREDIENT :
1) Garcinia cambogia.
2) Prune.
3) Dates.
4) Ginger.
5) Xhantum gum.
6) Ascobic acid.
7) Potassium.
8) Promegranate.
9) Blueberry extract

Cara Guna Amat Mudah
Buka, Hisap Dan kurus.
Hisap 1 Sachet Selepas Breakfast.

★★ HARGA ★★ RM120 

WHATSAPP SHARKBURN 017-683-8288
WHATSAPP SHARKBURN 017-683-8288
WHATSAPP SHARKBURN 017-683-8288

Wednesday, 29 March 2017

NEW Hydro Whey Protein 1kg by Mesotropin - Fast Build Muscle Otot Protin Gym Body Builder

WHATSAPP or SMS to 017-683-8288

Hydro Whey dirumus khas utk lelaki kurus & aktif bersukan, dan sangat sesuai dengan tindak balas badan orang Asia. Dan semestinya Halal kerana ia dihasilkan dan ditingkatkan dari formula whey protein info diet, yang dahulunya sgt popular. Sangat sesuai pada yang aktif, kurus dan serius utk dptkan badan yg cantik dan berketul.

 Kelebihan HYDRO WHEY
✔ Dapat dibancuh mudah dengan halus di dalam shaker. tiada lagi ketul2
✔ Membantu memberikan nutrien tambahan pada badaan utk membesar.
✔ Utk kaki gym ia sgt membantu pemulihan tisu koyak dgn pantas
✔ Setiap bancuhan akan memberikan bro 20g protein bersama BCAA. Jumlah yg cukup utk bina badan yg lean.
✔ Tidak menjadikan badan anda berjerawat, atau perut anda boroi kedepan. (jumlah kandungan lemak sgt minima)
✔ Tidak perlu risau tentang risiko kencing manis kerana Hydro Whey kami menggunakan 100% Stevia sebagai pemanis semula jadi.
✔ Didatangkan dengan rasa Coklat & Vanilla 

Cara Minum

Hanya dgn mengambil 3 scoop dan dibancuh dengan 150ml air sejuk setiap kali selepas makan atau workout, badan bro akan mempunyai sumber asas yg cukup utk membesar.
Sebotol Hydro Whey (1KG)
33 Serving

 ★★ HARGA ★★ : RM120 

WHATSAPP or SMS to 017-683-8288


Monday, 20 March 2017

HYDROMAX X30 Water Bath Pump ( MADE IN UK ) For Men Enlargement Pam Zakar Lelaki Terhebat

MADE IN UK

Bathmate Hydromax X30 adalah sebahagian daripada pam hidraulik (pam air) pembesaran zakar generasi ke-2 yang ditawarkan oleh Bathmate. Sepanjang 6 tahun selepas Bathmate Hercules dipasarkan diseluruh dunia, Bathmate Hydromax X30 telah di cipta dan uji untuk mendapatkan hasil yang lebih optimum dengan menggunakan kemajuan terkini dalam teknologi pembesaran zakar. Ia menawarkan prestasi yang jauh lebih bagus berbanding versi pertamanya Bathmate Hercules iaitu pam pembesaran zakar menggunakan air yang pertama didunia.
Bathmate Hydromax X30 mempunyai lebih daripada enam ciri yang telah di ‘ UPGRADE ‘ dari versi asal iaitu Bathmate Hercules untuk menjadikan Hydromax X30 lebih hebat ! Ciri-ciri yang paling ketara yang telah di naik taraf adalah kekatan sedutan 5x lebih kuat dari bathmate, Kekunci valve, comfort pad yang boleh di tanggal , binaan yang lebih kukuh dan banyak lagi.
★★ HARGA ★★ RM170 

Bathmate Hydromax X30 Adalah Alat Pembesaran Zakar Generasi ke-2 daripada barisan produk bathmate yang paling berkesan.
2) Percuma Shower Strap
Shower strap amat memudahkan kerja anda semasa menggunakan hydromax ketika mandi, Hanya perlu sangkut di leher dan biarkan hydromax melekat selama 15-20 minit tanpa memegang balang.

Valve Lebih Cangih Dari Versi Sebelum Ini

Comfort Pad Yang Boleh Ditanggalkan
Dengan membuat latihan yang konsisten iaitu 1 hari sakali selama 20 minit perbezaan pada saiz zakar anda dapat dilihat dalam masa seminggu sahaja, ianya amat menakjubkan!. 
Maklum balas daripada pelanggan kami yang telah menggunakan Hydromax X30 adalah sangat positif sekaligus menjadikan Hydromax adalah alat tambah saiz zakar yang terhebat di dunia. Jangan tunggu untuk meningkatkan keyakinan anda, gaya hidup anda dan prestasi seksual anda. Dapatkan Hydromax X30 hari ini dan alami sendiri kehebatannya !
Apa yang mampu Hydromax X30 lakukan:
•- Meningkatkan panjang zakar.
•- Meningkatkan lilitan zakar.
•- Mengoptimakan Kesihatan seksual.
•- Lebih kuat, ereksi lebih keras.
•- Sepenuhnya selamat untuk digunakan.
•- Hanya 20minit setiap sesi.
Apa yg mampu Hydromax X30 lakukan:
✔ Meningkatkan stamina & keinginan seks.
✔ Membesar & memanjangkan zakar.
✔ Menguatkan otot-otot zakar.
✔ Mencegah ejakulasi pramatang. (PANCUT AWAL)
✔ Menyembuhkan mati pucuk. (ED)
✔ Menambah kepekatan air mani. (SPERMA)
✔ Membuat pancutan lebih kuat.
✔ Melancarkan peredaran darah.


★★ HARGA ★★ RM170 

WHATSAPP or SMS to 017-683-8288
WHATSAPP or SMS to 017-683-8288

Thursday, 2 March 2017

BLUE WIZARD 15ml - Perangsang Wanita Terhebat # 100% ORIGINAL #

Blue Wizard adalah cecair perangsang wanita antara yang paling terkenal untuk mengatasi masalah wanita yang kurang ghairah dalam berhubungan intim suami isteri dan dapat membangkitkan rangsangan seks secara spontan dan cepat. Produk ini adalah sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan memadu asmara dan kasih sayang keluarga.


BLUE WIZARD juga merupakan cairan yang tidak berbau, tiada rasa dan tidak berwarna, natural dan selamat di gunakan dan tiada kesan sampingan.


HASIL KESAN PENGGUNAAN BLUE WIZARD


  • Dapat meningkat nafsu wanita dan ianya diperbuat daripada bahan-bahan herba
  • Selain dapat meningkatkan nafsu, BLUE WIZARD juga mempunyai ciri-ciri lain yang memberi manfaat kepada wanita termasuk rangsangan faraj wanita dan pengalaman seks yang luar biasa. Produk ini juga meningkatkan aliran darah ke labia wanita dan vagina.
  • BLUE WIZARD meningkatkan pelinciran semulajadi di sekitar kawasan faraj dan mengurangkan geseran yang boleh menjadi gangguan yang besar semasa hubungan seks.
  • Produk ini juga memberikan hasil yang cepat dan dapat membangkitkan nafsu paling cepat lima minit
  • Keselamatan BLUE WIZARD untuk wanita adalah terjamin kerana ia tidak dibuat daripada mana-mana bahan kimia
  • Disebabkan oleh peningkatan nafsu seks, seorang wanita pasti akan mempunyai lebih banyak orgasm dan orgasm boleh dicapai lebih daripada sekali dalam masa yang singkat.


MAKLUMAT PRODUK

Satu botol BLUE WIZARD mengandungi 15 ml dan boleh digunakan lebh dari 10 kali kerana isi kandungannya yang lebih banyak dibandingkan dengan cecair perangsang wanita yang lain.

Elakkan :

-Tidak boleh minum air kelapa sebelum dan selepas minum Blue Wizard

-Tidak boleh dicampur minuman yang mengandungi susu.

-Elakkan dicampur dalam minuman yang terlalu masam.

Cara Penggunaan :

Gunakan 15 titis dalam minuman dan juga boleh diminum begitu sahaja tanpa mencampur dengan minuman lain. 

Kandungan:

Produk ini di adun menggunakan kaedah bio technologi terkini yang berkualiti tinggi. Tidak mengandungi toksik,dadah,alkohol malahan tiada kesan sampingan dan yang penting ianya selamat.


ANDA MALU? JANGAN RISAU!
..... Maklumat peribadi anda kami akan jaga .....

★★ HARGA ★★ : RM80 sahaja


** Product ini Dijamin 100% Original **

WHATSAPP or SMS to 017-683-8288
WHATSAPP or SMS to 017-683-8288
WHATSAPP or SMS to 017-683-8288

Saturday, 11 February 2017

GEL GAMBIR EMAS 4 IN 1 : BESAR + PANJANG + KERAS + TAHAN LAMA ( 100% ORIGINAL WITH QR CODE )


AWAS PENANGAN GAMBIR EMAS!!!
- MEMBUAT ISTERI ANDA MERENGEK-RENGEK SEPERTI MALAM PERTAMA..
- MEMBUAT ISTERI ANDA KLIMAKS BERKALI-KALI..
- MEMBUAT ISTERI ANDA TERSENYUM KEESOKAN HARI..

Memperkenalkan GAMBIR EMAS produk pertama di Malaysia yang mempunyai 4 kelebihan dalam 1 produk.

+ TAHAN LAMA
+ KERAS
+ BESAR
+ PANJANG

√ Berpuluh ribu unit telah terjual
√ Lambakan testimoni terhangat di internet
√ Produk yang menjadi fenomena 2015, 2016 dan 2017
√ Order tak henti-henti dari customer
√ Berkesan dan tiada kesan sampingan

APA KELEBIHAN GAMBIR EMAS?
✔ Melambatkan "GAME OVER". 20-60 minit senyum je
✔ Membesarkan, mengeraskan dan memanjangkan
✔ Menyihatkan kulit dan urat
✔ Melancarkan sistem pengaliran darah
✔ Kesannya serta merta
✔ Tiada kesan sampingan
✔ Diluluskan KKM
✔ Gel ini mengandungi Ekstrak Gambir, Lintah, Tongkat ali, Minyak zaitun, Habbatus Sauda, Gamat dan bebas bahan kimia
✔ Xpanas, Xkebas, Xmelekit dan Xberbau





MALU? JANGAN RISAU!
- Maklumat peribadi anda kami jaga
- Isteri sayangkan suami pun boleh beli

★★ HARGA ★★ : RM80 sahaja

WHATSAPP or SMS to 017-683-8288
WHATSAPP or SMS to 017-683-8288
WHATSAPP or SMS to 017-683-8288

Friday, 10 February 2017

MXT BLACK EDITION WHEY ISOLATE - Muscle Otot & Energy Booster



 NAK MUSCLE NAIK CEPAT?? NAK BODY NAIK SHAPE YG CANTIK N FIT?? SIXPACK? GUNA M.X.T BLACK EDITION !

NEW! UPGRADE INGREDIENT! LEBIH PADU BEB! LEBIH JIMAT 1KOTAK TAHAN 2BULAN!

Extra 2g creatine dan extra 2g amino compared to MXT PLATINUM

SIAPA SESUAI GUNA??
Sesuai dengan Lelaki dan Perempuan ... Tak kira gemuk atau kurus, semua boleh guna utk naik otot! lemak pun akan susut !

MXT BLACK - ianya produk TESTO BOOSTER yg menggabungkan {whey isolated Extra, amino acid Extra, creatine Extra , dan bcaa Extra tribulus Extra & dlln semua nya EXTRA INGREDIENT YG BAGI KESAN LEBIH CEPAT } yg membantu proses pembinaan dan pembentukan otot , penyerapan dan pemulihan dan pemecahan lemak dengan Lebih Cepat!

Usually result boleh nampak dlm masa 1-2 weeks

Kurus atau gemuk semua boleh guna padukan otot anda!
Otot semakin tebal, lemak terhakis! Tenaga memuncak!

Side effect memang takkan ada, ia lulus KKM..

Pantang larang masa mengamalkan MXT BLACK ni? Memang tak ada



Sekotak 60 paket utk kegunaan 2 bulan..Memang JIMAT...Flavor COKLAT mmg sedapppp...!

Setiap serving M.X.T BLACK EDITION juga mengandungi whey isolate!! Ini bermakna anda dpt muscle booster skali dgn isolate protien!!!

Ada 60 sachet dalam 1 kotak. 2 sachet sehari. Boleh guna sebelum senaman.
Kalau tak pergi gym boleh ambil untuk mantapkan tenaga seharian.
M.X.T adalah , muscle builder, energy supercharger dan lean body sculptur ALL IN ONE!

★★ HARGA ★★ : RM220

WHATSAPP or SMS to 017-683-8288
WHATSAPP or SMS to 017-683-8288
WHATSAPP or SMS to 017-683-8288